The Secret | Bí mật 60/365

You are transmission center of the Universe. You are emitting a frequency to the Universe every second and you are receiving transmissions back every second. To create what you want, you must telegraph your desire without breaking the transmission, and you do that by holding within you the knowledge that your desire has manifested.

But if you begin to have thoughts that your desire is not here, and if you begin to doubt, you just broke the transmission. The Universe has lost your signal and instead has received your new signal that you do not have your desire. The Universe responds unfailingly to your new signal, and you receive what you are transmitting: my desire is not here!

All you have to do is shift yourself back on to the frequency of having what you want, and the Universe can deliver it to you.

Rhonda Byrne

Bạn là trung tâm chuyển phát của Vũ trụ. Cứ mỗi giây bạn đều phát ra một tần số tới Vũ trụ và nhận lại tín hiệu trong từng giây đó. Để tạo ra những gì bạn muốn, bạn phải đánh điện mong muốn của mình liên tục mà không làm gián đoạn đường truyền, và bạn làm như thể bạn biết rằng điều mình ước ao đã trở thành hiện thực.

Nhưng nếu bạn bắt đầu nghĩ rằng mong ước của bạn chẳng có ở đây, và nếu bạn bắt đầu nghi ngờ, có nghĩa là bạn vừa phá vỡ đường truyền. Vũ trụ đã bị mất tín hiệu của bạn và thay vào đó là một tín hiệu mới cho rằng bạn không muốn gì cả. Vũ trụ sẽ phản hồi không ngừng với tín hiệu mới này, và cái bạn nhận được chính là thứ bạn đã truyền đi: mong ước của tôi chẳng có ở đây.

Tất cả những gì bạn phải làm là lái mình trở lại quỹ đạo của tần số chứa những gì bạn mong muốn, và Vũ trụ có thể giao đó cho bạn.

Cảm nhận

Hôm nay là ngày thứ 60 liên tiếp mình viết chuỗi bài này. Mọi thứ vẫn theo tiến độ và mình ngày càng có thêm nhiều kiến thức bổ ích, cũng như những tương tác mà độc giả dành cho mình ngày càng tốt cả về chất lượng và số lượng. Thật vui khi những gì mình chia sẻ không chỉ giúp ích được cho chính mình, mà còn có ích cho ai đó ngoài kia.

Cảm ơn các bạn rất nhiều. Và chúc cho những mong ước đẹp đẽ luôn trở thành hiện thực.

Sharing

Today is the 60th day in a row that I write this series of articles. Everything is still progressing and I am getting more and more useful knowledge, as well as the interactions that readers give me are getting better and better in both quality and quantity. I’m glad that what I share is not only helpful to myself, but also useful to someone out there.

Thank you very much, my dear. And may your beautiful wishes always come true.

365 days of practicing translation and discovering Secret with ISA
365 ngày luyện dịch và khám phá Bí mật cùng ISA Mai Lam

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
60

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: